Kontor i Oslo

Nordic Steel har startet høsten med å utvide konsernet med nok et kontor utenfor Rogaland. Torjus Ulsaker skal lede satsingen på Østlandet.

Nordic Steel har mange kunder og er med på store prosjekter på Østlandet. Nå var tiden inne for å ta selskapet et steg videre med fast tilstedeværelse i Oslo.

- Det som trigget meg er at alt fra forespørsel, gjennomføring og sluttdokumentasjon er så profesjonelt i Nordic Steel. Etter mange år som kunde og samarbeidspartner har jeg sett potensialet som ligger i konsernet. Her ble jeg ivaretatt og tatt seriøst fra første stund, forteller en engasjert Torjus Ulsaker.

Torjus Ulsaker, regionansvarlig på Østlandet

Han er Nordic Steels nye regionansvarlig på Østlandet, med lang erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, og solid bakgrunn fra både AF Gruppen og Byggimpuls. I Nordic Steel-konsernet skal han være enda tettere på kunder og samarbeidspartnere i østlandsregionen, for hele Nordic Steel-konsernet.

Ulsaker skal jobbe for både stålsenteret Nordic Steel og stålentreprenøren Nordic Steel Construction. Det blir store muligheter til å løse flere grensesnitt for kunden, både med utstyrsproduksjon, rene stålleveranser, montasje av stålbygg og taktekking. 

Jobbet sammen på Nasjonalmuseet

Ulsaker lærte Nordic Steel å kjenne på arbeidet med det nye Nasjonalmuseet i Oslo. Til prosjektet produserte Nordic Steel et spesiallaget opphengssystem til fasaden for AF Gruppen.

Installasjon av syrefaste braketter på Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum

- Alt fra dokumentasjon, kvalitet og HMS var på plass uten at vi behøvde å spørre om det. Vi opplevde Nordic Steel som konkurransedyktige på pris, men ikke minst var det svært attraktivt med norsk kvalitetsproduksjon, forklarer Ulsaker.

Produksjonen skjer på Jæren, på Nordic Steels nye hovedkontor på Bryne. Her blir det tatt miljøvennlige valg i alle deler av driften. Miljødeklarasjoner (EPD’er) kan leveres på all produksjon. At Nordic Steel også leverer på bestemmelsene i Oslomodellen, med fagarbeidere, lærlinger og ordnede lønns- og arbeidsforhold, er viktig for mange aktører og en selvfølge for konsernet.

Stålleveranse på Y-blokka

Seriøs aktør klar for Østlandet

- Det er naturlig at Norges ledende stålsenter oppretter kontor i Oslo og vi gleder oss til å skape merverdi for kundene også her. Vi er trygge på at kundene vil oppleve både Nordic Steel, Nordic Steel Construction og Torjus som positive bidragsytere på Østlandet, forteller Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel.

Nordic Steels regionansvarlig på Østlandet er allerede godt i gang med flere prosjekter. Ulsaker påpeker at konsernet har stort potensiale for ytterligere vekst og gleder seg til å være tilstede for nye og eksisterende kunder.

- Jeg er ydmyk for oppgaven med å starte opp kontor for Nordic Steel i Oslo. Samtidig tror jeg markedet er klar for å ta imot en seriøs aktør som jeg er svært stolt av å være en del av, avslutter Torjus Ulsaker.

Noen prosjekter vi er med på:

Nytt Nasjonalmuseum

Nye SUS

Mjøstårnet

Munchmuseet

Salmon Evolution

Doggerbank

Andre innlegg.

Sammen sørger Nordic Steel og Stena Recycling for at alt stålavfall blir gjenvunnet til nytt, resirkulert stål.
Gjenvinner alt stål
Les mer
Pøbels kunstverk av Erling Braut Haaland er fullført - og Nordic Steel var med på å sette siste hånd på verket.
Siste hånd på verket (Erling Braut Haaland)
Les mer
- Det er en stor ære å få prisen som årets Miljøfyrtårn fra Stiftelsen Miljøfyrtårn som er en anerkjent nasjonal miljøsertifiseringsordning.
Stolt av å bli kåret til Årets Miljøfyrtårn 2021
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.