Skal du først sveise, skal du gjøre det skikkelig.

I Nordic Steel har vi sveisekompetanse helt i toppsjiktet og vi leverer sertifisert sveising etter nasjonale og internasjonale krav. Det er viktig for oss at kvalitetsarbeid blir utført av sertifisert personell. Derfor har sveiserne som jobber hos oss sertifikater til å sveise med alle metoder til alle slags formål.

sveising

Vi har egne sveiseingeniører (IWE og IWT) som er utdannet i henhold til IIW (International Institute of Welding).

Sveiseprosedyrene er svært omfattende. Hos oss blir produksjonsoppfølging og sveisesømmer testet og dokumentert. Vår egen sveisekoordinator har ansvaret for at rutinene blir fulgt til minste detalj. Sveising hos oss blir utført på et meget høyt nivå.

Nordic Steel har 13.000 m2 produksjonslokaler med to 10 tonns og tre 8 tonns traverskraner. Enkeltprodukter, serier, små og store konstruksjoner er alle like vanlige i vår produksjon.

sveising

Standarder og materialer

Dette er noen av de: NS-EN ISO 9001:2015, NS-EN ISO 3834-2, EN 1090- EXC 1-4, Achilles, Sellihca, Startbank, TransQ, Miljøfyrtårn, EPIM JQS, Sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven, Montering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 3, Taktekking klasse 3 iht. plan og bygningsloven.

Vi har jevnlig leveranser i henhold til DNV 2.7-1 og gjeldende NORSOK-standarder. Vi har god kjennskap til Statens vegvesens håndbok R762 prosesskode 2 og vi kan levere EPD på alle leveranser som krever dette.

Nordic Steel har prosedyrer godkjent av akkreditert tredjepart som dekker flere av de vanligste materialgradene, i tykkelser opp til 80 mm. Vi kan tilby prosjektspesifikke spesialprosedyrer på forespørsel.

  • Super Duplex
  • Duplex
  • 6Mo
  • Inconel 625
  • 904/904L
  • 304/316L
  • Aluminium - flere typer
  • Karbonstål/svartstål - flere typer
  • Spesialprosedyrer

Send forespørselProsjekter vi har utført.

Nysgjerrig på hva vi kan levere? Send oss en forespørsel og få et tilbud.

Vi vil besvare henvendelsen din så fort vi kan. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uavhengig av åpningstider.
Mathias Hult
Head of Marketing
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong.