- Et fantastisk resultat med lys rundt hele turstien

Endelig er det lys rundt hele Eivindsholtjørn på Bryne. Nordic Steel har produsert over 70 lyspullerter til den populære turstien.

Time-ordfører Andreas Vollsund (H) stod for den offisielle åpningen ved Eivindsholtjørn, som på jærsk bare går under navnet Tjødnå, i dag, 13. april.

Ordfører Andreas Vollsund (H) hadde med seg datteren som hjalp til med snorklipp. Nordic Steels Bjørn Erik Ualand holder båndet.

- Lys rundt Tjødnå har vært en av mine hjertesaker. Det er et turområde midt i Bryne, og det er midt i blinken for folkehelsen. Jeg er også imponert over de fine lysene. Resultatet har blitt fantastisk og jeg er stolt over at vi har brukt lokalt næringsliv, sa ordføreren.

Nordic Steel er også stolt over å ta del i et så flott prosjekt for hele Bryne.

- Det er utrolig kjekt å bidra til dette løftet for hele turområdet. Lyssettingen gjør at Tjødnå er tilgjengelig for alle på en mye bedre måte enn før, også etter at det har blitt mørkt ute, sier Bjørn Erik Ualand, leder av samferdselsavdelingen i Nordic Steel.

Turstien rundt Tjødnå

Unikt og kortreist produkt

Kommunen kunne trolig ikke fått et mer lokalt produkt enn lyspullertene fra Nordic Steel. De er produsert bare en kilometer unna turstien.

Pullertene er utviklet i samarbeid mellom Nordic Steel og Q-Light, som er en norsk totalleverandør av belysning. De er produsert i rustfritt stål (304) og pulverlakkert i svart, for at det skal være lik farge som på lyktestolpene som står på deler av turstien.

Lyspullerten (Foto: Q-Light)

- Det å samarbeide med Nordic Steel på dette prosjektet har vært svært givende. Kunnskap og ressurser har blitt delt på en god måte, og ting har hatt en god flyt gjennom prosjekteringstiden. Vi ser frem til et godt videre samarbeid på kommende prosjekter, sier Sven Olav Sjeggestad i Q-Light.

Oppgradert turområde

Tjødnå har blitt et enda mer attraktivt turområde med lysene, men også rasteplassene har fått et løft. Time kommune og Nordic Steel har i et samarbeid oppgradert de to badeplassene rundt vannet.

Nordic Steel har produsert og gitt to doble benker med bord som er plassert ut ved badeplassene.

- Dette har blitt et løft for hele Bryne. Endelig ble det lys rundt denne perla, sa en fornøyd ordfører Andreas Vollsund.

Doble benker med bord er plassert ut ved badeplassene
Fint i mørket rundt turstien
Turstien er nå tilgjengelig hele døgnet
Foto: Q-Light
Ansatte fra Nordic Steel, Time kommune og entreprenører er fornøyde med resultatet

Andre innlegg.

Sammen med Rogaland Teknikk presenterer vi i Nordic Steel et system som kan være med og endre en hel bransje. Denne filmen må du se!
Dette har aldri vært gjort før
Les mer
Nordic Steel er en viktig utstyrsprodusent til Artec Aqua, for byggingen av Salmon Evolution. Prosjektet er i ferd med å bli verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for laks.
- Veldig gode nyheter for landbasert oppdrett
Les mer
Outokumpu, verdensledende produsent av rustfritt stål, inngår nå samarbeid med Nordic Steel, Norges ledende kompetansesenter i stål – om å tilby bærekraftig rustfritt og syrefast stål i Norge. Nordic Steel blir den første i Norge til å tilby denne løsningen.
Outokumpu og Nordic Steel inngår samarbeid
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.