Aerospace og forsvar - for alt vi har kjært

Nordic Steel er din trygge og solide leverandør av mekanisk produksjon til forsvarsmateriell.

Norsk utstyrsprodusent.

Norsk produksjon direkte fra fabrikkene våre på Jæren. Vi tilfører ekstra verdi med utmerket leveringspresisjon, sertifisering og dokumentasjon.

Full dokumentasjon
Høy leveringspresisjon (99.9 %)
Dyktige fagfolk med lang erfaring

Stolt over å være en del av det.

Nordic Steel er Norges ledende kompetansesenter innen stål. Vi jobber med avansert platebearbeiding, sertifisert sveis og montasje. Vi leverer mekanisk produksjon og prosjektledelse av høy kvalitet til kunder i alle bransjer.

Din foretrukne leverandør.

Noe av det vi leverer til denne bransjen.

Og mer ser vi at det blir.
Vi sparrer mer enn gjerne med deg på ditt prosjekt.
Spesialutstyr
Stålkonstruksjoner
Plattformutstyr
Oppheng
Ståldekk
Bærestål
Rammeverk og skider
Containere
Strukturer
Sertifiserte tanker
Tanker og paneler
Trapper og repos

Nysgjerrig på hva vi kan levere? Send oss en forespørsel og få et tilbud.

Vi svarer på henvendelsen din så fort vi kan. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uavhengig av åpningstider (+47 46 90 00 00).
Harald Moi
Head of Projects
Takk for forespørselen. Din henvendelse er nå sendt til ansvarlig.
Interessert i å lære mer om oss? Se våre prosjekter.
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen.

Du skal ikke være i tvil.

Nordic Steel er Norges ledende kompetansesenter innen stål. Hver dag jobber vi knallhardt for å beholde denne posisjonen ved å levere kvalitet til alle bransjer.

- Nordic Steel er en strategisk solid samarbeidspartner for oss, med høy kompetanse på viktige områder for Desert Control. Gjennom Nordic Steel har vi hatt tilgang på de beste folkene. Vi har fått produsert ting raskt, i tillegg til at selskapet har vært med på å spesialutvikle produksjonsutstyret vårt. Nordic Steel er en svært kompetent partner som er vant med å levere på krevende spesifikasjoner og som derfor har blitt en viktig samarbeidspartner for oss.
Ole-Kristian Sivertsen
Desert Control
- Nordic Steel er et riktig valg som samarbeidspartner for Aibel, fordi Nordic Steel er en leverandør som tydelig tar ansvar for det grønne skiftet. I Nordic Steel har vi en leverandør som leverer trygg, norsk kvalitet der vi som selskap kan være tett på i alle deler av produksjonsprosessen. Vi setter stor pris på den gode dialogen og samarbeidet vi har hatt gjennom flere år.
Tommy Solås
Aibel

Les hva kundene våre sier om oss.

Vi er takknemlige for tilliten kundene våre har vist oss opp gjennom årene og stadig viser oss. Vi får skryt og gode tilbakemeldinger for den jobben vi gjør. At kundene kommer igjen og igjen er en tillitserklæring og gir oss motivasjon til å fortsatt levere på høyeste nivå.

Les hva kundene våre sierEller still spørsmål i chatten