Store variasjonsmuligheter.

Knekking er en av de mest brukte bearbeidingsmetodene i plateindustrien og de aller fleste platetyper egner seg godt til både knekking og bøying.

I Nordic Steel har vi flere CNC-styrte kantpresser, det vil si datastyrte kantpresser, som kan løse selv de mest komplekse knekkeoppgavene.

Knekkemetoden er kjennetegnet av at man har en overdel formet som en «kile» og en underdel formet som en «V». Platen blir lagt over underdelen og overdelen blir presset ned til en av de fastsatte posisjonene i kantpressen. Dette blir forhåndsinnstilt av dyktige operatører for å sikre at platen vi bearbeider oppnår ønsket vinkel og kvalitet.

Ved bruk av kantpresse får vi nøyaktige bøyevinkler og bøyeradius på materialene. Kantpressene er dessuten svært godt egnet til å knekke tykke plater.

Maskinene våre.

Med moderne maskiner, store mengder spesialverktøy og erfarne medarbeidere står vi i Nordic Steel klare til å løse de mest utfordrende arbeidsoppgavene. Vi har varierte maskiner, noe som gir oss muligheten til å være like konkurransedyktige på prototyper som på serieproduksjon.

Vi har flere ulike maskiner til ulike formål. Den største kantpressen vår klarer å knekke 15 mm tykt stål i 4 meters lengde. Maksimal tykkelse på kortere deler er 25 mm.

Kantpressene våre:
  • Amada HFE 3i 4004
  • Amada HD-100-3 ATC
  • Amada HFE 130-3
  • Amada HFE 320-4

Send forespørsel

Prosjekter vi har utført.

Nysgjerrig på hva vi kan levere? Send oss en forespørsel og få et tilbud.

Vi vil besvare henvendelsen din så fort vi kan. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uavhengig av åpningstider.
Mathias Hult
Head of Marketing
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong.