Gravering og fresing i alle typer materialer

Lasergravering

Lasergravering egner seg godt til varig merking av mange produkter og er en svært nøyaktig metode for å få fram logoer, tekst eller annen merking.

Vi tilbyr gravering i rustfritt stål og plastmaterialer, både til egne produkter og produkter kunden leverer til oss. Typiske eksempler er skilt til hus og tagskilt til offshore-, og elektronikkindustrien.

Dypgravering

Dypgravering er en rask og effektiv måte for å merke eksempelvis skilt, utstyr, paneler og mye annet. Vi tilbyr dypgravering i alle materialer og størrelser.

Typiske produkter som blir dypgravert er paneler til subsea- og offshorenæringen, styringspaneler, skilt, logoer på kundens produkter og lignende.

Fresing

Fresing er en maskineringsprosess der det blir brukt et roterende verktøy for å fjerne materiale. Det er en prosess som ofte blir brukt i industrien til å produsere mange ulike deler.

Fresing er en svært effektiv metode for behandling av en rekke ulike materialer. Vi tilbyr bearbeiding av aluminium og rustfritt stål. Det vil si enkel maskinering, samt fresing av bokstaver til fasader, skilt o.l.

Send forespørsel


Prosjekter vi har utført.

Nysgjerrig på hva vi kan levere? Send oss en forespørsel og få et tilbud.

Vi vil besvare henvendelsen din så fort vi kan. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uavhengig av åpningstider.
Mathias Hult
Head of Marketing
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong.