Hjem

Personvernerklæring

Personopplysninger i forbindelse med markedsføring:

Nordic Steel Group behandler personopplysninger i forbindelse med markedsføring.

Disse personopplysningene blir ikke utlevert til andre virksomheter uten at du har godkjent det.

Utsendelser per e-post:

Det er mulig å abonnere på ulike e-post-utsendelser fra Nordic Steel Group (nyhetsbrev, invitasjoner etc.) Dette er frivillig og innebærer at du jevnlig mottar e-post innenfor det du har valgt å abonnere på. For å gjennomføre disse utsendelsene, er det nødvendig med registrering av e-postadresse og kontaktinformasjon. Disse opplysningene lagres i vårt CRM- og e-post-system.

Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er samtykke ved registrering. Du kan når som helst trekke samtykket ditt for utsendelse av e-post. Nordic Steel Group vil da slette kontaktinformasjonen din fra adresselisten til det aktuelle nyhetsbrevet eller annen utsending.

Informasjon om potensielle kunder:

Nordic Steel Group lagrer kontaktinformasjon til potensielle kunder. Opplysningene er hentet fra offentlige kilder, som virksomheters nettside eller Brønnøysundregisteret. Det kan også være basert på visittkort eller korrespondanse med representanter for bedriften.

Formålet med denne behandlingen av personopplysninger er å drive markedsføring rettet mot potensielle kunder for produktene og tjenestene våre, øke besøkendes brukeropplevelse og koordinere dette markedsarbeidet.

Hvis det er opprettet dialog mellom Nordic Steel Group og en potensiell kunde, og det dreier seg om kjøp av produkt fra en av leverandørene våre, kan persondata om kontaktperson deles med aktuell leverandør for en smidigere kommunikasjon.

Bruk og lagring av data

Når du besøker hjemmesiden vår www.nordicsteel.no eller går inn på profilene våre på sosiale medier som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn legger du igjen digitale spor. De eksterne sosiale mediene har egne regler for behandling av personopplysningene dine, som du godtar ved å akseptere brukervilkårene deres. Hvis du benytter nettsidene våre uten å skru av funksjonen for informasjonskapsler i nettleseren din, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Bruk av informasjonskapsler (cookies) og webanalyse

Informasjonskapsler (cookies) er små datafiler som gjør det mulig å gjenkjenne nettleseren din og dermed lagre informasjon om hvordan du bruker en nettside. Informasjonskapslene forblir på mobiltelefonen eller PC-en din til de utløper eller blir slettet av deg. I tillegg til informasjonskapsler bruker vi små grafiske bilder, såkalte «piksler», fra tredjepart.

Hvilke opplysninger registreres?

www.nordicsteel.no registrerer vi blant annet følgende informasjon om deg:

  • din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
  • dine elektroniske spor, for eksempel hvilke av sidene våre du besøker
  • teknisk informasjon om nettleseren og operativsystemet ditt

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler for å:

  • Optimalisere nettstedets tekniske funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold
  • Kjenne igjen besøk fra returnerende brukere
  • Analysere og lære av våre besøkendes atferd, slik at vi kan tilpasse innholdet og gjøre det mest mulig relevant for besøkende

Du kan oppleve å se annonser fra oss på andre nettsteder, basert på innhold og sider du har besøkt på www.nordicsteel.no. Til dette formålet bruker vi informasjonskapsler som er utstedt av tredjepart og som i tillegg har teknologi for å nå deg på flere av de digitale enhetene dine.

Vi bruker Google Analytics, Google Ads, Microsoft Ads, Hotjar, Google Optimize, Linkedin Marketing Solutions og Facebook Business Manager til trafikkanalyse, kommunikasjon og kampanjeoptimalisering på www.nordicsteel.no.

Slik unngår du informasjonskapsler

Dersom du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på mobilen eller PC-en din, kan du også slå av funksjonen i nettleseren. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at du mister noe av funksjonaliteten både på nettsiden vår og på andre nettsteder.

Du kan slette informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i nettleseren din sin egen hjemmeside. Her er noen eksempler:

Nordic Steel Group benytter Mailchimp til å spore hvordan du håndterer e-postkommunikasjon. Du kan reservere deg mot dette gjennom å reservere deg via linken som er i e-posten eller melde fra til mathias@nordicsteel.no.