Hjem

Norges mest komplette og best sertifiserte stålsenter

Hvem vi er.

Nordic Steel er Norges ledende kompetansesenter innen stål.

Vi jobber med engineering, avansert platebearbeiding, sertifisert sveis og montasje. Vi leverer mekanisk produksjon og prosjektledelse av høy kvalitet til kunder i alle bransjer. 

2013

Etableringsår

140 +

Ansatte

Prosjekter i alle størrelser.

Selskapet jobber med små og store aktører på prosjekter i alle størrelser, både til fornybar energi, olje og gass, akvakultur og maritim næring, HVAC, samferdsel og infrastruktur, bygg- og anlegg, piping, forsvar, aerospace og diverse annen industri. 

One stop-shop
Alle typer oppdrag
Fra engineering og design, til ferdig produkt og dokumentasjon

Historien.

Nordic Steel har siden oppstarten i 2013 posisjonert seg som et av Norges mest seriøse stålsenter innenfor avansert platebearbeiding, sertifisert sveis og montasje. Dette er en posisjon vi er veldig stolte av. Vi leverer mekanisk produksjon og prosjektledelse av høy kvalitet til kunder i alle bransjer.

Selskapet har en lang referanseliste fra flere av de store aktørene innen fornybar energi, olje og gass, akvakultur og maritim næring, HVAC, samferdsel og infrastruktur, bygg og anlegg, piping, forsvar, aerospace og diverse annen industri.

Vi har gode samarbeidspartnere innenfor alle fag, noe som gjør oss til en komplett leverandør for kundene våre. Bedriften har sertifiseringene som skal til for å levere på de mest komplekse og krevende prosjektene til kunder i alle bransjer.

Nordic Steel Group er navnet på hele konsernet.

Norges grønneste stålsenter.

Stadig flere kunder spør oss om grønt stål og miljøvennlige løsninger. I offentlige anskaffelser ser vi ofte krav til både bærekraftig produksjon og CO2-regnskap.

Bærekraftig produksjon
CO2-regnskap
Grønt stål (EPD på råvare)

Din foretrukne leverandør.

Vi holder til i store, nye produksjonslokaler på Bryne i Time kommune, bare 30 minutter fra Stavanger. Vi har også lokalkontor i Oslo og Ålesund.

Vi er en viktig del av våre kunders fantastiske løsninger.
Derfor sier vi – part of great solutions!

Fageksperter med høy kompetanse
Full dokumentasjon på leveranser
Høy kvalitet i alle ledd

Lærebedrift.

Vi har ledige plasser til de rette søkerne. Du vil få opplæring av de beste i bransjen og hjelp til å bli den beste versjonen av deg selv. Vi tar inn lærlinger innen sveis, produksjonsteknikk og logistikk.

Send søknad til jobb@nordicsteel.no.

Sveisefaget
Produksjonsteknikkfaget
Logistikkfaget

Vil du bli en av oss?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk som vil litt mer enn alle andre. Treffer dette deg? Send inn en søknad da vel. :)

Se alle utlysninger
Bryne, Rogaland
Simduct-operatør
Søk
Bryne, Rogaland
Laseroperatør
Søk
Bryne, Rogaland
Trainee kalkulasjon
Søk

Få et tilbud på prosjektet ditt.

Forespørsel