Acoustics by Nordic Steel

Nordic Steel tar et viktig skritt fremover. Vi har nylig overtatt Acoustics, et anerkjent selskap i HVAC-industrien. Med dette har vi ikke bare utvidet porteføljen vår – vi utfordrer også grensene våre, med å tilby lyddemping i ventilasjon. 

Ned med lyden.
Opp med effekten.

Vi utvider både produktspekteret vårt med å innlemme Acoustics under Nordic Steel-paraplyen – men vi tilbyr også enda flere tjenester, som spesialiserte lydberegninger. 

Med Acoustics by Nordic Steel åpner vi dører for kunder som trenger avansert lyddemping, uansett hvor de er eller hvilken bransje de er i.

ISO 7235:2003: Akustisk måling for kanalisolatorer, innsettingsdemping, strømnivåstøy og totalt trykktap
ISO 5135:1997: Bestemmelse av lydeffektnivåer for støy fra luftterminalenheter,  spjeld og ventiler ved måling i klangrom 
ISO 3741:1999: Bestemmelse av lydeffektnivåer for støykilder – Presisjonsmetoder for bredbåndsstøy i klangrom 
ISO 5221:1984: Regler for metoder for måling av luftstrømningshastighet i luftbehandlingskanal 
EN 12238:2001/1: Aerodynamisk testing og vurdering for varierte bruksområder
Acoustics by Nordic Steel

Last ned Acoustics by Nordic Steel-brosjyren 👋

Her kommer den!
Oops! Noe gikk galt.

Acoustics by Nordic Steel

Noe av det vi leverer av akustikk-løsninger.

Trenger du en skreddersydd løsning? Send oss en forespørsel og få et tilbud.

Vi svarer på henvendelsen din så fort vi kan. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uavhengig av åpningstider (+47 46 90 00 00).
Thor Erik Hebnes
Head of HVAC department
Takk for forespørselen. Din henvendelse er nå sendt til ansvarlig.
Interessert i å lære mer om oss? Se våre prosjekter.
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen.

Du skal ikke være i tvil.

Nordic Steel er Norges ledende kompetansesenter innen stål. Hver dag jobber vi knallhardt for å beholde denne posisjonen ved å levere kvalitet til alle bransjer.

Vi leverer til verdens største havvindprosjekt Doggerbank.

Se prosjekt
- Nordic Steel er en strategisk solid samarbeidspartner for oss, med høy kompetanse på viktige områder for Desert Control. Gjennom Nordic Steel har vi hatt tilgang på de beste folkene. Vi har fått produsert ting raskt, i tillegg til at selskapet har vært med på å spesialutvikle produksjonsutstyret vårt. Nordic Steel er en svært kompetent partner som er vant med å levere på krevende spesifikasjoner og som derfor har blitt en viktig samarbeidspartner for oss.
Ole-Kristian Sivertsen
Desert Control
- Nordic Steel er et riktig valg som samarbeidspartner for Aibel, fordi Nordic Steel er en leverandør som tydelig tar ansvar for det grønne skiftet. I Nordic Steel har vi en leverandør som leverer trygg, norsk kvalitet der vi som selskap kan være tett på i alle deler av produksjonsprosessen. Vi setter stor pris på den gode dialogen og samarbeidet vi har hatt gjennom flere år.
Tommy Solås
Aibel

Les hva kundene våre sier om oss.

Vi er takknemlige for tilliten kundene våre har vist oss opp gjennom årene og stadig viser oss. Vi får skryt og gode tilbakemeldinger for den jobben vi gjør. At kundene kommer igjen og igjen er en tillitserklæring og gir oss motivasjon til å fortsatt levere på høyeste nivå.

Les hva kundene våre sierEller still spørsmål i chatten