Det blir ikke mer presist.

I Nordic Steel bruker vi CNC-styrte lasermaskiner for å skjære i alle metaller, som plater av stål, syrefast stål, aluminium og mange flere. Dyktige maskinoperatører og datastyrt teknologi sørger for effektiv produksjonsflyt og stor fleksibilitet i det vi kan tilby deg som kunde.

Skjærte plater

Laserskjæring er en uhyre rask og nøyaktig teknologi, der en laserstråle blir brukt til å skjære materialene med. Teknologien går ut på å skjære ved hjelp av en kraftig laserstråle, eller høyenergi laserlys. Laserstrålen kjøres gjennom enten en optisk linse eller fiber som genererer en sterk stråle som skjærer gjennom materialet. Hos Nordic Steel har vi både optisk- og fiberlaser.

Arbeid med laser

Skjæremetoden er spesielt god til å lage helt presise konturer og nøyaktige hull, alt i svært høy kvalitet. Ved bruk av laserskjæring unngår vi riper og ujevne snittflater. Kvaliteten blir perfekt, både i tynt og tykt materiale.

Laserteknologien gir oss derfor mulighet til å produsere deler etter dine preferanser, med svært høy presisjon, til konkurransedyktige priser.

Våre høyt automatiserte lasermaskiner bidrar også til et redusert energiforbruk. Vi er stolte over at alle maskinene hos oss går på fornybar, grønn energi, gjennom avtalen 100 prosent vannkraft fra Lyse. Gjennom denne avtalen reduserer vi CO2-utslippene med 350.000 kilo i året.

Våre lasermaskiner:

TRUMPF TruLaser 3030
med TruFlow 5000

Amada ENSIS-3015 AJ

Kapasitet:

  • Maks arbeidsområde: 3070×1550 mm
  • Maks tykkelse bløtt stål: 30 mm
  • Maks tykkelse rustfritt stål: 30 mm
  • Maks tykkelse aluminium: 30 mm

(PS: Vi tilbyr også skjæring med vann eller plasma i alle tykkelser.)

Send forespørsel


Prosjekter vi har utført.

Nysgjerrig på hva vi kan levere? Send oss en forespørsel og få et tilbud.

Vi vil besvare henvendelsen din så fort vi kan. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uavhengig av åpningstider.
Mathias Hult
Head of Marketing
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong.