Stavanger Energy Conference 2021

Møt oss i Stavanger 25. og 26. august 2021. Nordic Steel er på plass på Stavanger Energy Conference på Bekhuskaien denne uken.

Som Norges ledende og grønneste stålsenter ønsker vi å fortelle hva vi kan bidra med til en energibransje i endring. Vi er allerede med på fremtidsrettede prosjekter som for eksempel Doggerbank.Haugsneset bidrar vi til at Johan Sverdrup får kraft fra land.

Vi er godt representert på messen med ulike fagfolk. Vi gleder oss til å se deg!

Disse flotte menneskene møter du! Fra venstre: Line Steinnes, Børre Lobekk, Kjersti Sandvik Bernt, Thor Erik Hebnes, Mathias Hult, Harald Moi og sist men ikke minst Per Gunnar Rønning.

Standen vår er i hall A, med standnummer A402.  

Du kan også ta kontakt med oss på forhånd for å avtale et møte: post@nordicsteel.no

Andre innlegg.

Outokumpu, verdensledende produsent av rustfritt stål, inngår nå samarbeid med Nordic Steel, Norges ledende kompetansesenter i stål – om å tilby bærekraftig rustfritt og syrefast stål i Norge. Nordic Steel blir den første i Norge til å tilby denne løsningen.
Outokumpu og Nordic Steel inngår samarbeid
Les mer
Opplæring av våre fremtidige arbeidere er viktig. Møt noen av lærlingene fra Nordic Steel. Er du på jakt etter lærlingeplass?
- Jeg kunne opplevd læretiden en gang til
Les mer
Nordic Steel har inngått rammeavtale med Statsforvalteren i Troms og Finnmark, for å levere spilefeller for pukkellaks. Rammeavtalen varer i to år, med opsjon på to år. I avtalen inngår det produksjon av 10 til 15 feller per år.
Nordic Steel lager feller for å stoppe pukkellaks
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.