Siste hånd på verket (Erling Braut Haaland)

Pøbels kunstverk av Erling Braut Haaland er fullført - og Nordic Steel var med på å sette siste hånd på verket.


De som har sett kunstverket på Bryne ta form de siste ukene har sett Brynes egen Erling Braut Haaland komme mer og mer til syne på den gamle meieriveggen i Jernbanegata. På veggen har det imidlertid vært plass til bare en hånd.

Hånden på taket

På taket står nå hånd nummer to. Den er laget i aluminium,er tre meter høy og fire meter bred, og er festet til et stort stålstativ. Hånden og stativet er produsert av Nordic Steel i samarbeid med Pøbel.

- Fantastisk! Nordic Steel har gjort en fantastisk jobb. De hev seg rundt raskt og fikk produsert dette for oss. Vi er kjempefornøyde, sier kunstneren selv.

Det å være med på å løse alle typer utfordringer er Nordic Steel gode på. Det var derfor lett å si ja til oppgaven sammen med dyktige Pøbel.

- Vi liker å være med på nye, spennende prosjekter. Dette var midt i blinken for oss. Vi i Nordic Steel er veldig glade for å være med på at Brynes superstjerne får en flott hyllest i hjembyen sin, sier Thorbjørn Jensen, stålkunstner og prosjektleder i Nordic Steel.

Hånden til Erling Braut Haaland heises på plass

Hånden heises på plass

Hånden installeres

Nattarbeid

Natt til mandag 16. mai var ansatte fra Nordic Steel og søsterselskapet, stålentreprenøren Nordic Steel Construction, på taket for å montere hånden.

Andre lokale aktører har også bidratt til at hånden kom på plass. Jæren Overflatebehandling og Kenneth Egeland transport har vært gode samarbeidspartnere.

Dryler
I produksjonhallen til Nordic Steel
Thorbjørn Jensen ser opp på kunsten

Andre innlegg.

Sammen med Rogaland Teknikk presenterer vi i Nordic Steel et system som kan være med og endre en hel bransje. Denne filmen må du se!
Dette har aldri vært gjort før
Les mer
Nordic Steel er en viktig utstyrsprodusent til Artec Aqua, for byggingen av Salmon Evolution. Prosjektet er i ferd med å bli verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for laks.
- Veldig gode nyheter for landbasert oppdrett
Les mer
Outokumpu, verdensledende produsent av rustfritt stål, inngår nå samarbeid med Nordic Steel, Norges ledende kompetansesenter i stål – om å tilby bærekraftig rustfritt og syrefast stål i Norge. Nordic Steel blir den første i Norge til å tilby denne løsningen.
Outokumpu og Nordic Steel inngår samarbeid
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.