Samarbeid med Øgreid

Nordic Steel inngår samarbeid med Øgreid


Nordic Steel inngår samarbeid med Øgreid.

Viktig samarbeid for vekst.

Eierne i Nordic Steel har over tid jobbet for å finne en god samarbeidspartner som kan være med å videreutvikle selskapet, og har nå invitert med Øgreid som strategisk partner.

Verket Investering, et investeringsselskap heleid av Øgreid, overtar med dette kontroll på 50% av eierskapet i Nordic Steel. Utover dette blir det ingen endringer i selskapets organisering eller strategi.

Vi mener vi har gjort noen grep i riktig retning den siste tiden, og at vi har skapt et godt grunnlag for videre vekst. Dette bekreftes ved at vi nå får Øgreid med oss på laget. Selskapet står overfor et spennende marked med mange muligheter – vi ser frem til å jobbe sammen med Øgreid og dra nytte av deres erfaring og kompetanse i tiden fremover, uttaler daglig leder og medeier i Nordic Steel, Børre Lobekk.

Vi har over tid hatt noen gode samtaler med driverne i Nordic Steel, og mener at vi er omforent om strategien og hvor vi skal. Vi har latt oss imponere av Nordic Steel sin unike kultur og deres systematiske tilnærming til HMS, operasjon og kommersielt arbeid. I tillegg er kjemien god. Vi mener selskapet har et godt grunnlag for videre vekst og utvikling i et interessant marked, uttaler Eirik Ronold Mathisen i Øgreid.

Andre innlegg.

Nordic Steel er en viktig utstyrsprodusent til Artec Aqua, for byggingen av Salmon Evolution. Prosjektet er i ferd med å bli verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for laks.
- Veldig gode nyheter for landbasert oppdrett
Les mer
Outokumpu, verdensledende produsent av rustfritt stål, inngår nå samarbeid med Nordic Steel, Norges ledende kompetansesenter i stål – om å tilby bærekraftig rustfritt og syrefast stål i Norge. Nordic Steel blir den første i Norge til å tilby denne løsningen.
Outokumpu og Nordic Steel inngår samarbeid
Les mer
Opplæring av våre fremtidige arbeidere er viktig. Møt noen av lærlingene fra Nordic Steel. Er du på jakt etter lærlingeplass?
- Jeg kunne opplevd læretiden en gang til
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.