Nordic Steel har fått fornyet tillit i ny rammeavtale med Lyse Elnett

Nordic Steel har fått rammeavtale for produksjon og levering av dører og ventilasjonsrister til alle nettstasjonene til Lyse Elnett AS i Sør-Rogaland.

Helt siden 2016 har Nordic Steel hatt rammeavtale med Lyse Elnett for produksjon av dører og ventilasjonsrister. Nå har Bryne-bedriften fått fornyet tillit også de kommende årene.

- Vi er svært glade for tilliten vi har fått med ny rammeavtale, der kvalitet og leveringspresisjon fra oss som lokal leverandør blir verdsatt. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Lyse Elnett, sier Børre Lobekk, daglig leder i Nordic Steel.

Nordic Steel ble tildelt kontrakten i konkurranse med andre leverandører. Nordic Steels tilbud møtte Lyse Elnetts krav til kvalitet og leveringssikkerhet på en god og konkurransedyktig måte. Tildelingskriteriene i konkurransen var pris, kvalitet og leveringstid.

- Vi er veldig fornøyde med at det ble en lokal leverandør som vant konkurransen, det gjør det enkelt for oss å komme med innspill til utforming av produktet og endringer direkte i produksjonshallen. Vi har tidligere erfart at slik nærhet til leverandøren gir veldig bra sluttresultat, sier Tore Lindberg, prosjektleder i Lyse Elnett.

Produserer etter standard- og spesialmål

Rammeavtalens økonomiske omfang er på et tosifret antall millioner for hele avtaleperioden som er på tre år, men med opsjon på 1+1+1 år. Dette er basert på historisk forbruk og vurdering av kommende behov.

Nordic Steel skal produsere ulike typer dører og ventilasjonsrister til nettstasjonene. Dørene skal leveres både til både nybygg og der det trengs utskifting. Produktene blir laget i aluminium og holder den høyeste kvaliteten i bransjen. Dette skal leveres:

  • Dører i standardstørrelser
  • Dører på spesialmål
  • Dører i forskjellige sikringsklasser
  • Innstikksikre ventilasjonsrister

- Dørene og ventilene er lett gjenkjennelige, og jeg vil anta at de fleste har nok sett noen av de når de ferdes rundt i Rogaland. Hundrevis av dører og ventiler er allerede montert rundt omkring i regionen, og flere skal det nå bli, sier en positiv Børre Lobekk.

Montasje inngår i kontrakten

Nytt i avtalen er at Nordic Steels egne montører skal kunne montere dører og ventilasjonsrister på nettstasjonene. Disse finnes fra Stavanger i nord, til Egersund i sør, og Hjelmeland i øst.

Andre innlegg.

Sammen med Rogaland Teknikk presenterer vi i Nordic Steel et system som kan være med og endre en hel bransje. Denne filmen må du se!
Dette har aldri vært gjort før
Les mer
Nordic Steel er en viktig utstyrsprodusent til Artec Aqua, for byggingen av Salmon Evolution. Prosjektet er i ferd med å bli verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for laks.
- Veldig gode nyheter for landbasert oppdrett
Les mer
Outokumpu, verdensledende produsent av rustfritt stål, inngår nå samarbeid med Nordic Steel, Norges ledende kompetansesenter i stål – om å tilby bærekraftig rustfritt og syrefast stål i Norge. Nordic Steel blir den første i Norge til å tilby denne løsningen.
Outokumpu og Nordic Steel inngår samarbeid
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.