Nordic Steel har fått fornyet tillit i ny rammeavtale med Lyse Elnett

Nordic Steel har fått rammeavtale for produksjon og levering av dører og ventilasjonsrister til alle nettstasjonene til Lyse Elnett AS i Sør-Rogaland.

Helt siden 2016 har Nordic Steel hatt rammeavtale med Lyse Elnett for produksjon av dører og ventilasjonsrister. Nå har Bryne-bedriften fått fornyet tillit også de kommende årene.

- Vi er svært glade for tilliten vi har fått med ny rammeavtale, der kvalitet og leveringspresisjon fra oss som lokal leverandør blir verdsatt. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Lyse Elnett, sier Børre Lobekk, daglig leder i Nordic Steel.

Nordic Steel ble tildelt kontrakten i konkurranse med andre leverandører. Nordic Steels tilbud møtte Lyse Elnetts krav til kvalitet og leveringssikkerhet på en god og konkurransedyktig måte. Tildelingskriteriene i konkurransen var pris, kvalitet og leveringstid.

- Vi er veldig fornøyde med at det ble en lokal leverandør som vant konkurransen, det gjør det enkelt for oss å komme med innspill til utforming av produktet og endringer direkte i produksjonshallen. Vi har tidligere erfart at slik nærhet til leverandøren gir veldig bra sluttresultat, sier Tore Lindberg, prosjektleder i Lyse Elnett.

Produserer etter standard- og spesialmål

Rammeavtalens økonomiske omfang er på et tosifret antall millioner for hele avtaleperioden som er på tre år, men med opsjon på 1+1+1 år. Dette er basert på historisk forbruk og vurdering av kommende behov.

Nordic Steel skal produsere ulike typer dører og ventilasjonsrister til nettstasjonene. Dørene skal leveres både til både nybygg og der det trengs utskifting. Produktene blir laget i aluminium og holder den høyeste kvaliteten i bransjen. Dette skal leveres:

• Dører i standardstørrelser

• Dører på spesialmål

• Dører i forskjellige sikringsklasser

• Innstikksikre ventilasjonsrister

- Dørene og ventilene er lett gjenkjennelige, og jeg vil anta at de fleste har nok sett noen av de når de ferdes rundt i Rogaland. Hundrevis av dører og ventiler er allerede montert rundt omkring i regionen, og flere skal det nå bli, sier en positiv Børre Lobekk.

Montasje inngår i kontrakten

Nytt i avtalen er at Nordic Steels egne montører skal kunne montere dører og ventilasjonsrister på nettstasjonene. Disse finnes fra Stavanger i nord, til Egersund i sør, og Hjelmeland i øst.

Andre innlegg.

Nordic Steel har sammen med Artec Aqua designet viktig vannbehandlingsutstyr til det gigantiske oppdrettsanlegget Salmon Evolution i Møre og Romsdal. Nå skal Bryne-bedriften, som har eget kontor i Ålesund, produsere 180 tonn med utstyr til første byggetrinn.
Nordic Steel tar del i Salmon Evolution - et av Europas største oppdrettsanlegg på land
Les mer
Nordic Steel har etablert kontor i Ålesund for å være tettere på de maritime næringene.
Kontor i Ålesund
Les mer
Nordic Steel AS (ORG NR: 880 484 842) og IKM Gruppen AS (ORG NR: 912 605 302) har i dag signert en avtale der Nordic Steel AS kjøper 100 % av aksjene i IKM Stainless Technology AS (ORG NR: 914 593 387)
Nordic Steel AS kjøper IKM Stainless Technology AS
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.