Nordic Steel utvider med nytt, moderne produksjonsbygg

I desember ble spaden satt i jorden på nabotomten. Nordic Steel bygger et nytt bygg, for å møte fremtidens vekst og kundenes økende behov for kvalitetsproduksjon.

- Vi er takknemlig og stolt over at kundene gir oss fornyet tillit igjen og igjen, noe som underbygger behovet for et seriøst, norsk stålsenter. Oppdragene blir flere og størrelsen på prosjektene øker, og med nytt bygg kan vi trygt vokse i lag med kundene. Det er i tråd med strategien vår at vi skal vokse og det er naturlig at vi fortsetter satsingen vår på Bryne, forteller Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel.

Nordic Steels eksisterende bygg bak til venstre. Illustrasjon av nytt bygg midt i bildet.

Flere arbeidsplasser

Nordic Steel har all produksjon samlet på Jæren. Med nybygget blir det plass til enda flere arbeidsplasser. Det nye bygget blir tilrettelagt for opptil 30-40 flere ansatte, og gir en solid økning i kapasitet tilgjengelig for kundene.

Innsiden av bygget

- Nordic Steel tenker langsiktig, vi er en attraktiv arbeidsplass og skal fortsette å være det i fremtiden. Nybygget blir topp moderne og virkelig tilrettelagt for morgendagens industri, forklarer Lobekk.

Langmyra 5 og 6

Det er bare to år siden det nye hovedkontoret til Nordic Steel stod klart i Langmyra 6 på Bryne. Allerede året etter ble det bygget enda et lagerbygg på tomten. Nå skal produksjonsavdelingene få enda mer plass, med cirka 3000 nye kvadratmeter, på nabotomten i Langmyra 5. Dette blir topp moderne lokaler med egne områder for sveis og sammenstilling/montasje.

Fagbrev på byggeplassen

Et seriøst arbeidsliv er en viktig del av Nordic Steel. Derfor var det ekstra stas at en maskinfører hos graveentreprenør Grunn-Service AS tok fagbrevet på den nye tomten i midten av januar.

Fra venstre: Torjus Ulsaker, prosjekterleder for nytt bygg i Nordic Steel Construction. Kjartan Hatteland, Kristina Skåra Vigre og Per Odd Klingsheim er alle fra Grunn-Service AS.

- Økt fagkompetanse sikrer seriøsitet og kvalitet i arbeidslivet. Vi har mange fagarbeidere og tar inn lærlinger hvert år, for å bygge fremtidens arbeidstakere. Det at grunnentreprenøren på vår byggeplass satser på både lærlinger og folk med fagbrev, blir helhjertet støttet av oss, sier Lobekk.

Langmyra 5
Langmyra 5 bak til venstre. Langmyra 6 til høyre

Andre innlegg.

Sammen med Rogaland Teknikk presenterer vi i Nordic Steel et system som kan være med og endre en hel bransje. Denne filmen må du se!
Dette har aldri vært gjort før
Les mer
Nordic Steel er en viktig utstyrsprodusent til Artec Aqua, for byggingen av Salmon Evolution. Prosjektet er i ferd med å bli verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for laks.
- Veldig gode nyheter for landbasert oppdrett
Les mer
Outokumpu, verdensledende produsent av rustfritt stål, inngår nå samarbeid med Nordic Steel, Norges ledende kompetansesenter i stål – om å tilby bærekraftig rustfritt og syrefast stål i Norge. Nordic Steel blir den første i Norge til å tilby denne løsningen.
Outokumpu og Nordic Steel inngår samarbeid
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.