Kontor i Ålesund

Nordic Steel har etablert kontor i Ålesund for å være tettere på de maritime næringene.

Med Ola-André Synes på laget kan Nordic Steel som utstyrsprodusent tilføre lokal kompetanse, samt tilby norsk produksjon direkte fra fabrikken på Jæren.

– Nordic Steel tilfører sertifisert sveising til bransjen, noe det vil være et større behov for framover også på Sunnmøre, forteller Ola-André Synes, salgsansvarlig for Nordic Steel i Ålesund.

Maritim næring er svært viktig for verdiskapningen i Norge og har stor betydning for norsk økonomi.

– Vi ser at norsk produksjon, med særlig vekt på sertifisering, dokumentasjon og større leveringskapasitet er et økende ønske også fra maritim næring. Her vil vi kunne tilføre verdi. Samtidig ønsker vi å vise tydelig tilstedeværelse for kundene våre, poengterer Børre Lobekk, daglig leder i Nordic Steel.

Kjenner krav og kvalitet

Ved å ha Nordic Steel fast til stede på Sunnmøre, er selskapet tett på bransjen og kan handle raskt når kunden trenger mekanisk produksjon. Med mange års erfaring vet Nordic Steel hvilke krav som blir stilt til kvalitet og overflater, både når det gjelder fiskehelse, estetikk og funksjon.

Ola-André Synes har lang erfaring fra installasjoner og prosjekter innen maritim næring, både i Norge og utlandet. Synes har i flere år jobbet med innkjøp og produksjon i bransjen. Med fast tilholdssted og tilhørighet på Sunnmøre, er næringen nå godt ivaretatt med lokal kompetanse.

Norsk produksjon

Nordic Steel er et ledende norsk kompetansesenter innen fabrikasjon og stålbearbeiding med 100 ansatte og 7000 m2 produksjonslokaler.

All produksjon foregår på Jæren og selskapet leverer på strenge miljøkrav, som videre setter krav til bruk av godkjente leverandører og partnere. Det skal alltid være trygt å velge Nordic Steel.

Andre innlegg.

Sammen sørger Nordic Steel og Stena Recycling for at alt stålavfall blir gjenvunnet til nytt, resirkulert stål.
Gjenvinner alt stål
Les mer
Pøbels kunstverk av Erling Braut Haaland er fullført - og Nordic Steel var med på å sette siste hånd på verket.
Siste hånd på verket (Erling Braut Haaland)
Les mer
- Det er en stor ære å få prisen som årets Miljøfyrtårn fra Stiftelsen Miljøfyrtårn som er en anerkjent nasjonal miljøsertifiseringsordning.
Stolt av å bli kåret til Årets Miljøfyrtårn 2021
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.