Kontor i Ålesund

– Viktig å være til stede for maritim næring

Nordic Steel har etablert kontor i Ålesund for å være tettere på de maritime næringene.

Med Ola-André Synes på laget kan Nordic Steel som utstyrsprodusent tilføre lokal kompetanse, samt tilby norsk produksjon direkte fra fabrikken på Jæren.

– Nordic Steel tilfører sertifisert sveising til bransjen, noe det vil være et større behov for framover også på Sunnmøre, forteller Ola-André Synes, salgsansvarlig for Nordic Steel i Ålesund.

Maritim næring er svært viktig for verdiskapningen i Norge og har stor betydning for norsk økonomi.

– Vi ser at norsk produksjon, med særlig vekt på sertifisering, dokumentasjon og større leveringskapasitet er et økende ønske også fra maritim næring. Her vil vi kunne tilføre verdi. Samtidig ønsker vi å vise tydelig tilstedeværelse for kundene våre, poengterer Børre Lobekk, daglig leder i Nordic Steel.

Kjenner krav og kvalitet

Ved å ha Nordic Steel fast til stede på Sunnmøre, er selskapet tett på bransjen og kan handle raskt når kunden trenger mekanisk produksjon. Med mange års erfaring vet Nordic Steel hvilke krav som blir stilt til kvalitet og overflater, både når det gjelder fiskehelse, estetikk og funksjon.

Ola-André Synes har lang erfaring fra installasjoner og prosjekter innen maritim næring, både i Norge og utlandet. Synes har i flere år jobbet med innkjøp og produksjon i bransjen. Med fast tilholdssted og tilhørighet på Sunnmøre, er næringen nå godt ivaretatt med lokal kompetanse.

Norsk produksjon

Nordic Steel er et ledende norsk kompetansesenter innen fabrikasjon og stålbearbeiding med 100 ansatte og 7000 m2 produksjonslokaler.

All produksjon foregår på Jæren og selskapet leverer på strenge miljøkrav, som videre setter krav til bruk av godkjente leverandører og partnere. Det skal alltid være trygt å velge Nordic Steel.

Andre innlegg.

Nordic Steel har fått rammeavtale for produksjon og levering av dører og ventilasjonsrister til alle nettstasjonene til Lyse Elnett AS i Sør-Rogaland.
Nordic Steel har fått fornyet tillit i ny rammeavtale med Lyse Elnett
Les mer
Nordic Steel har sammen med Artec Aqua designet viktig vannbehandlingsutstyr til det gigantiske oppdrettsanlegget Salmon Evolution i Møre og Romsdal. Nå skal Bryne-bedriften, som har eget kontor i Ålesund, produsere 180 tonn med utstyr til første byggetrinn.
Nordic Steel tar del i Salmon Evolution - et av Europas største oppdrettsanlegg på land
Les mer
Nordic Steel AS (ORG NR: 880 484 842) og IKM Gruppen AS (ORG NR: 912 605 302) har i dag signert en avtale der Nordic Steel AS kjøper 100 % av aksjene i IKM Stainless Technology AS (ORG NR: 914 593 387)
Nordic Steel AS kjøper IKM Stainless Technology AS
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.