- Gir tilbake til Bryne med Litla Jærnåttå

Nordic Steel er stolt hovedsponsor av Litla Jærnåttå, en alkoholfri festival for barn og unge torsdag på Jærnåttå.

- Vi setter pris på Bryne, det er her vi kommer fra, derfor er vi ekstra glade for å være med på å gi barn og unge en egen dag med musikkfestival under Jærnåttå, sier Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel.

Jærnåttå markerer 30-årsjubileum i 2023 og utvider med en ekstra dag, og torsdag 1. juni blir Litla Jærnåttå. Festivaltorsdagen blir i hovedsak for barn og unge fra 5 til 17 år, men alle er velkomne.

- Lokalsamfunnet er viktig for oss, og vi heier spesielt på kjekke opplevelser for barn og unge. Vi synes det er flott å bidra til et alkoholfritt arrangement på Bryne torg, som vi håper blir fullt av glade unge denne torsdagen, sier Lobekk.

TIX og billettsalg

Første artist på Litla Jærnåttå er allerede klar. TIX har vært landets mest spilte artist de siste to årene og har mange låter som har toppet hitlistene. Nå kommer han til Bryne på Litla Jærnåttå!

Billettene er i salg allerede fra i dag, 19. desember klokken 10.00 på jaernatta.no. Prisen er kr 200,- pr. billett.

Aldersgrense 5 år. De under 12 år må være i følge med en voksen.

Portene til Litla Jærnåttå blir åpnet klokken 18.30. Konsertene er ferdig kl. 21.00.

Andre innlegg.

Nordic Steel overtar selskapet Acoustics, som er ledende innen lyd i ventilasjonssystem. Det betyr at Acoustics’ produkter, som lydfeller og jethetter, nå eies av Nordic Steel.
Nordic Steel kjøper Acoustics og blir nå en enda mer komplett leverandør innen HVAC
Les mer
Sammen med Rogaland Teknikk presenterer vi i Nordic Steel et system som kan være med og endre en hel bransje. Denne filmen må du se!
Dette har aldri vært gjort før
Les mer
Nordic Steel er en viktig utstyrsprodusent til Artec Aqua, for byggingen av Salmon Evolution. Prosjektet er i ferd med å bli verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for laks.
- Veldig gode nyheter for landbasert oppdrett
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.