- Gir tilbake til Bryne med Litla Jærnåttå

Nordic Steel er stolt hovedsponsor av Litla Jærnåttå, en alkoholfri festival for barn og unge torsdag på Jærnåttå.

- Vi setter pris på Bryne, det er her vi kommer fra, derfor er vi ekstra glade for å være med på å gi barn og unge en egen dag med musikkfestival under Jærnåttå, sier Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel.

Jærnåttå markerer 30-årsjubileum i 2023 og utvider med en ekstra dag, og torsdag 1. juni blir Litla Jærnåttå. Festivaltorsdagen blir i hovedsak for barn og unge fra 5 til 17 år, men alle er velkomne.

- Lokalsamfunnet er viktig for oss, og vi heier spesielt på kjekke opplevelser for barn og unge. Vi synes det er flott å bidra til et alkoholfritt arrangement på Bryne torg, som vi håper blir fullt av glade unge denne torsdagen, sier Lobekk.

TIX og billettsalg

Første artist på Litla Jærnåttå er allerede klar. TIX har vært landets mest spilte artist de siste to årene og har mange låter som har toppet hitlistene. Nå kommer han til Bryne på Litla Jærnåttå!

Billettene er i salg allerede fra i dag, 19. desember klokken 10.00 på jaernatta.no. Prisen er kr 200,- pr. billett.

Aldersgrense 5 år. De under 12 år må være i følge med en voksen.

Portene til Litla Jærnåttå blir åpnet klokken 18.30. Konsertene er ferdig kl. 21.00.

Andre innlegg.

Outokumpu, verdensledende produsent av rustfritt stål, inngår nå samarbeid med Nordic Steel, Norges ledende kompetansesenter i stål – om å tilby bærekraftig rustfritt og syrefast stål i Norge. Nordic Steel blir den første i Norge til å tilby denne løsningen.
Outokumpu og Nordic Steel inngår samarbeid
Les mer
Opplæring av våre fremtidige arbeidere er viktig. Møt noen av lærlingene fra Nordic Steel. Er du på jakt etter lærlingeplass?
- Jeg kunne opplevd læretiden en gang til
Les mer
Nordic Steel har inngått rammeavtale med Statsforvalteren i Troms og Finnmark, for å levere spilefeller for pukkellaks. Rammeavtalen varer i to år, med opsjon på to år. I avtalen inngår det produksjon av 10 til 15 feller per år.
Nordic Steel lager feller for å stoppe pukkellaks
Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev.