Simduct

Varemerket Simduct er en produktserie av syrefaste kanaler i topp kvalitet. Simduct ble utviklet av Simex AS i 1992, og senere tatt over av GMC HVAC. Nå eier Nordic Steel Group hele Simduct-serien, inkludert teknologien og maskinparken som er nødvendig for å produsere produktporteføljen.

Godkjent brannklasse A-0 (Kan derfor erstatte klasse A-kanaler)
60% vektreduksjon og 35% kortere installasjonstid
IMO RES. A.754 (18).

Last ned Simduct-brosjyren

Produktene utviklet i denne serien har etter mange år med testing, modifisering og justering av produksjonsutstyret, blitt simpelthen unike. Kanalene og utstyret er av bransjens høyeste kvalitet, både i form av styrke, tetthet og brannmotstand.

Brosjyren er sendt til deg på mail.
Finner du den ikke med en gang, sjekk spam-folderen din.

Les gjerne hvilke prosjekter vi er på her.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Vår sterke posisjon kan vi takke kundene våre for.

Vi skal være kundens førstevalg, fordi vi kjenner, forstår og løser kundens behov best. Vi er best både faglig og på personlig service.

- Nordic Steel har vunnet kontrakten på Salmon Evolution i tøff konkurranse med et leverandørmarked som virkelig har fått oppmerksomheten rettet mot oppdrettsnæringen. Pris har vært avgjørende, men Nordic Steel har så langt også bevist god kompetanse og samhandling.

Bjørnar Flem
Artec Aqua AS

- Nordic Steel har vist vilje til å løse krevende konstruksjoner og leverer kvalitet på krav utover gjeldende standarder. Statens vegvesen har en egen håndbok for brukonstruksjoner med tilleggskrav som må tilfredsstilles og dokumenteres. Dette er nøkkelen til samarbeidet vårt med Nordic Steel.

Arild Olsen
Moelven Limtre AS

- Nordic Steel er en strategisk solid samarbeidspartner for oss, med høy kompetanse på viktige områder for Desert Control. Gjennom Nordic Steel har vi hatt tilgang på de beste folkene. Vi har fått produsert ting raskt, i tillegg til at selskapet har vært med på å spesialutvikle produksjonsutstyret vårt. Nordic Steel er en svært kompetent partner som er vant med å levere på krevende spesifikasjoner og som derfor har blitt en viktig samarbeidspartner for oss.

Ole Kristian Sivertsen
Desert Control AS

- Nordic Steel laget et opphengssystem til fasaden på Nasjonalmuseet som ikke var blitt laget før, derfor var det ekstra viktig for oss å bruke en trygg leverandør. Nordic Steel har høy presisjon på leveringen, forstår behovet og leverer alltid innenfor den kvaliteten vi trenger.

Hedda Kløvig
AF Gruppen AS

Prosjekter vi er på.