Bedriftsbrosjyre

Nordic Steel Group er et av Norges best sertifiserte stålsenter. Vi er en komplett leverandør av mekanisk produksjon innenfor avansert platebearbeiding, sertifisert sveis og montasje.

Vi leverer til kunder i alle bransjer.

Kunder i alle bransjer
Alle typer stålkonstruksjoner
Alle nødvendige sertifiseringer

Last ned bedriftsbrosjyren vår

Som ledende stålsenter tar vi ansvar for det grønne skiftet og vi er stolte over å være Norges grønneste stålsenter. Vi jobber målrettet for en mer bærekraftig industri og gjør vårt beste innen alle områder vi kan påvirke.

Brosjyren er sendt til deg på mail.
Finner du den ikke med en gang, sjekk spam-folderen din.

Les gjerne hvilke prosjekter vi er på her.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Vår sterke posisjon kan vi takke kundene våre for.

Vi skal være kundens førstevalg, fordi vi kjenner, forstår og løser kundens behov best. Vi er best både faglig og på personlig service.

- Nordic Steel har vunnet kontrakten på Salmon Evolution i tøff konkurranse med et leverandørmarked som virkelig har fått oppmerksomheten rettet mot oppdrettsnæringen. Pris har vært avgjørende, men Nordic Steel har så langt også bevist god kompetanse og samhandling.

Bjørnar Flem
Artec Aqua AS

- Nordic Steel har vist vilje til å løse krevende konstruksjoner og leverer kvalitet på krav utover gjeldende standarder. Statens vegvesen har en egen håndbok for brukonstruksjoner med tilleggskrav som må tilfredsstilles og dokumenteres. Dette er nøkkelen til samarbeidet vårt med Nordic Steel.

Arild Olsen
Moelven Limtre AS

- Nordic Steel er en strategisk solid samarbeidspartner for oss, med høy kompetanse på viktige områder for Desert Control. Gjennom Nordic Steel har vi hatt tilgang på de beste folkene. Vi har fått produsert ting raskt, i tillegg til at selskapet har vært med på å spesialutvikle produksjonsutstyret vårt. Nordic Steel er en svært kompetent partner som er vant med å levere på krevende spesifikasjoner og som derfor har blitt en viktig samarbeidspartner for oss.

Ole Kristian Sivertsen
Desert Control AS

- Nordic Steel laget et opphengssystem til fasaden på Nasjonalmuseet som ikke var blitt laget før, derfor var det ekstra viktig for oss å bruke en trygg leverandør. Nordic Steel har høy presisjon på leveringen, forstår behovet og leverer alltid innenfor den kvaliteten vi trenger.

Hedda Kløvig
AF Gruppen AS

Prosjekter vi er på.