Hjem

Søk på stillingen:

Teknisk tegner

Rogaland, Bryne

Nordic Steel søker de beste!

Nordic Steel Group søker dyktige tekniske tegnere med erfaring fra bransjen. Som person er du samarbeidsorientert og ser viktigheten av å bygge gode relasjoner både internt og eksternt. Du er opptatt av at godt prosjekterte løsninger legger grunnlaget for effektiv produksjon og god kvalitet på sluttproduktet. Du er god til å kommunisere og strukturert i din arbeidsform.

Arbeidsoppgaver og ønsket erfaring/kvalifikasjoner

·      Utarbeide 2D- og 3D-tegninger 

·      Utarbeide produksjonsunderlagog dokumentasjon

·      Konvertering av modeller og tegninger mellom Solidworks og Inventor

·      Erfaring fra bransjen på fagområdene, platebearbeiding og sveis er ønskelig

·      2-5 års erfaring fra tilsvarendestilling

·      Erfaring med maskintegning

·      Erfaring med Inventor og Solidworks

·      Du følger opp og styrer prosjektleveranser

Språk

Arbeidsspråk er norsk.

Må kunne kommunisere på engelsk muntlig og skriftlig.

Hvem vi er

Nordic Steel har siden oppstarten i 1998 posisjonert seg som et av Norges mest seriøse stålsenter innenfor avansert platebearbeiding og sveis.

Dette er en posisjon vi er veldig stolt av.

Vi leverer mekanisk produksjon og prosjektledelse av høy kvalitet til kunder i alle segmenter.


Store sertifiserte offshore- og onshore-uniter, tanker, bærestål på skoler og offentlige bygninger, stål- og aluminiumsfasader og mye annet spennende.

Selskapet har en lang referanseliste fra flere av de store aktørene i både oljebransjen, oppdrettsnæring, bygg-, anlegg og infrastruktur.

Dessuten har vi gode samarbeidspartnere innenfor alle fag, noe som gjør oss til en komplett leverandør for våre kunder.

Bedriften innehar samtlige sertifiseringer for å levere de mest komplekse og krevende prosjektene innenfor alle bransjer. Gjennom kontinuerlig grundig arbeid har vi blitt skarpere enn noen gang før.

Navneendringen fra Lie CNC til Nordic Steel i 2016 kom som en naturlig følge av utviklingen til bedriften. Navneendringen markerer en sterkere satsing på å gjøre selskapet skodd for fremtiden.

Vi holder til i store, nye produksjonslokaler på Langmyra i Time kommune, bare 30 minutter fra Stavanger. For deg som kunde vil vi være en totalleverandør innen avansert platebearbeiding og sertifisert sveising. Vi vil være en viktig del av våre kunders fantastiske løsninger.

Derfor sier vi – part of great solutions!

Om Nordic Steel

Nordic Steel ekspanderer. Vi skal være våre kunders førstevalg ved å være den leverandøren som best kjenner, forstår og løser deres behov.
Vi er fast bestemt på å være med på de største og mest krevende prosjektene i Norge. Vi staker ut vår egen vei, uten kompromiss. Vi tror ikke på snarveier, innoverer stadig og er ubarmhjertige i vår jakt på det beste.

Vi trenger folk som deler vår visjon. Vi vet at motiverte medarbeidere er medarbeidere som får tillit og tar ansvar. Vi strever etter å være en av bransjens mest attraktive arbeidsplass. Det betyr at lønnen skal være konkurransedyktig, og det betyr ikke minst at vi legger stor vekt på at du skal trives og oppleve at du får brukt hele deg. At du også bør trives med å levere topp kvalitet sammen med andre er en selvfølge.

Menneskene som jobber i Nordic Steel har en stor stolthetsfølelse og tilhørighet til arbeidsplassen. Vi mener dette kommer av at folkene som jobber her tar vare på hverandre, varierte arbeidsoppgaver samt dedikerte og kunnskapsrike kollegaer.

Søk på denne stillingen

Vi er fast bestemt på å være med på de største og mest krevende prosjektene i Norge. Vi staker ut vår egen vei, uten kompromiss. Vi tror ikke på snarveier, innoverer stadig og er fremoverlente i vår jakt på de beste folkene.

Takk skal du ha. Din søknad er nå sendt til behandling.
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen.