Hjem

Søk på stillingen:

Teknisk tegner

Rogaland, Bryne

Teknisk tegner/konstruktør

Kan en jobb i Norges ledende stålsenter være noe for deg? Her jobber vi med fantastiske prosjekter og vi har verdens beste kollegaer.

Vi søker nå etter en dedikert og erfaren teknisk tegner. Vi har en stor teknisk avdeling, som tegner og konstruerer til prosjekter i alle bransjer. I denne stillingen jobber du tett med både kollegaer i egen avdeling, med prosjektledere og ansatte i produksjonsavdelingene. Samarbeidsevner og bygging av gode relasjoner er viktige egenskaper.

Arbeidsspråket er norsk. Du må kunne kommunisere på engelsk muntlig og skriftlig.

Arbeidsoppgaver og ønsket erfaring:

·      Utarbeide 2D- og 3D-tegninger 

·      Utarbeide produksjonsunderlag og dokumentasjon

·      Konvertering av modeller og tegninger mellom Solidworks og Inventor

·      Erfaring fra bransjen på fagområdene, platebearbeiding og sveis er ønskelig

·      2-5 års erfaring fra tilsvarende stilling

·      Erfaring med maskintegning

·      Erfaring med Inventor og Solidworks

·      Du følger opp og styrer prosjektleveranser

·      Løsningsorientert lagspiller

·      Gode samarbeidsevner

Hvem vi er:

Nordic Steel er Norges ledende kompetansesenter innen stål. Dette er en posisjon vi er svært stolte av. Vi eren seriøs og komplett leverandør av mekanisk produksjon til kunder i alle bransjer.

Vi jobber med engineering, avansert platebearbeiding, sveis og montasje, og har en lang referanseliste fra flere av de store aktørene iblant annet energi og offshore, aerospace og forsvar, fornybar energi, akvakultur, samferdsel, og bygg og anlegg.

Bedriften har samtlige sertifiseringer for å levere de mest komplekse og krevende prosjektene innenfor alle bransjer. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor alle fag, noe som gjør oss til en komplett leverandør for kundene våre. Vi vil være en viktig del av kundene våre sine fantastiske løsninger.

Derfor sier vi – part of great solutions!

Nordic Steel holder til i store, nye lokaler i Langmyra på Håland industriområde på Bryne, bare 30 minutter fra Stavanger.

Har du lyst til å bli en del av vårt fantastiske team?

Søknad og CV sendes til jobb@nordicsteel.no

Har du spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Børre Lobekk på telefon 48 15 47 15 eller e-post jobb@nordicsteel.no

Søk på denne stillingen

Vi er fast bestemt på å være med på de største og mest krevende prosjektene i Norge. Vi staker ut vår egen vei, uten kompromiss. Vi tror ikke på snarveier, innoverer stadig og er fremoverlente i vår jakt på de beste folkene.

Takk skal du ha. Din søknad er nå sendt til behandling.
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen.