Hjem

Søk på stillingen:

Teknisk tegner

Rogaland, Bryne

Nordic Steel søker de beste!

Nordic Steel har økende oppdragsmengde og trenger flere flinke selgere/kalkulatører og prosjektledere. Vi søker deg som har bred erfaring innen salg og prising av sveiste konstruksjoner. Arbeidsoppgavene er i hovedsak behandling av forespørsler, kalkulasjon, prising, kontroll av tegninger, klargjøring av underlag til produksjon og slutt-dokumentasjon. Du må være løsningsorientert og like en hektisk og variert arbeidsdag.

Beskrivelse av jobben

  • Kalkulasjon og prising av sveiste konstruksjoner
  • Kalkulasjon av «skreddersøm»
  • Oppfølging av egne prosjekter
  • Oppfølging av prosjekter sammen med tredjepart
  • Sammenstilling av jobb-pakker
  • Oppfølging av kunder

Ferdigheter
  • Må ha god teoretisk og praktisk forståelse -og erfaring med produksjon/kalkulasjon av stålstrukturer, – forståelse av kravspesifikasjoner, tegninger, dokumentasjonskrav og standarder som Norsok, NS-EN1090, DNV2.7.-1, Håndbok R762 og tilsvarende.
  • Erfaring med teknisk kundekontakt
  • Gjerne erfaring innen tegning og kjent med programmer som SolidWorks og MS Office
  • Generelt god IT-forståelse

Erfaring

Må ha erfaring innen prising og oppfølging av sveiste konstruksjoner.

Selger, ingeniør, kalkulatør, IWE, IWT, IWS eller tilsvarende.

Språk

Arbeidsspråk er norsk.

Må kunne kommunisere på engelsk muntlig og skriftlig.

Hvem vi er

Nordic Steel har siden oppstarten i 1998 posisjonert seg som et av Norges mest seriøse stålsenter innenfor avansert platebearbeiding og sveis.

Dette er en posisjon vi er veldig stolt av.

Vi leverer mekanisk produksjon og prosjektledelse av høy kvalitet til kunder i alle segmenter.


Store sertifiserte offshore- og onshore-uniter, tanker, bærestål på skoler og offentlige bygninger, stål- og aluminiumsfasader og mye annet spennende.

Selskapet har en lang referanseliste fra flere av de store aktørene i både oljebransjen, oppdrettsnæring, bygg-, anlegg og infrastruktur.

Dessuten har vi gode samarbeidspartnere innenfor alle fag, noe som gjør oss til en komplett leverandør for våre kunder.

Bedriften innehar samtlige sertifiseringer for å levere de mest komplekse og krevende prosjektene innenfor alle bransjer. Gjennom kontinuerlig grundig arbeid har vi blitt skarpere enn noen gang før.

Navneendringen fra Lie CNC til Nordic Steel i 2016 kom som en naturlig følge av utviklingen til bedriften. Navneendringen markerer en sterkere satsing på å gjøre selskapet skodd for fremtiden.

Vi holder til i store, nye produksjonslokaler på Langmyra i Time kommune, bare 30 minutter fra Stavanger. For deg som kunde vil vi være en totalleverandør innen avansert platebearbeiding og sertifisert sveising. Vi vil være en viktig del av våre kunders fantastiske løsninger.

Derfor sier vi – part of great solutions!

Søknad og CV sendes til borre@nordicsteel.no

Om Nordic Steel

Nordic Steel ekspanderer. Vi skal være våre kunders førstevalg ved å være den leverandøren som best kjenner, forstår og løser deres behov.
Vi er fast bestemt på å være med på de største og mest krevende prosjektene i Norge. Vi staker ut vår egen vei, uten kompromiss. Vi tror ikke på snarveier, innoverer stadig og er ubarmhjertige i vår jakt på det beste.

Vi trenger folk som deler vår visjon. Vi vet at motiverte medarbeidere er medarbeidere som får tillit og tar ansvar. Vi strever etter å være en av bransjens mest attraktive arbeidsplass. Det betyr at lønnen skal være konkurransedyktig, og det betyr ikke minst at vi legger stor vekt på at du skal trives og oppleve at du får brukt hele deg. At du også bør trives med å levere topp kvalitet sammen med andre er en selvfølge.

Menneskene som jobber i Nordic Steel har en stor stolthetsfølelse og tilhørighet til arbeidsplassen. Vi mener dette kommer av at folkene som jobber her tar vare på hverandre, varierte arbeidsoppgaver samt dedikerte og kunnskapsrike kollegaer.

Søk på denne stillingen

Vi er fast bestemt på å være med på de største og mest krevende prosjektene i Norge. Vi staker ut vår egen vei, uten kompromiss. Vi tror ikke på snarveier, innoverer stadig og er fremoverlente i vår jakt på de beste folkene.

Takk skal du ha. Din søknad er nå sendt til behandling.
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen.