HjemFagartikler

Simduct-serien

Velger du godkjente ventilasjonskanaler? Hos Nordic Steel får du Simduct klasse F som er godkjent i brannklasse A-0.

Simduct er Nordic Steels produktserie av syrefaste ventilasjonskanaler i topp kvalitet, produsert på Jæren, av Norges ledende produsent av HVAC-kanaler og utstyr. Simduct klasse F er godkjent i brannklasse A-0 av både DNV GL og ABS (American Bureau of Shipping).

- Simduct finnes overalt på offshore-installasjoner. Klasse F-kanalene ble spesielt utviklet til flyterigger på grunn av den lave vekten og har etter hvert blitt valgt som kanalklasse på de fleste nybygg offshore for å erstatte klasse A. Installasjonstid og -kostnader blir også redusert med klasse F-kanaler, forklarer Thor Erik Hebnes, leder av HVAC-avdelingen i Nordic Steel.

I Simduct-serien får du også klasse C- og B-kanaler. Klasse C er lik klasse F, men leveres til områder som ikke har spesielle brannkrav. Både B og C egner seg svært godt til korrosive områder på land, eksempelvis til landbasert oppdrett, maritim- og prosessindustri.

Simduct-serien

Det er mange gode grunner til å velge Simduct. Her er noen av de:

  • Godkjent i brannklasse A-0 (klasse F)
  • Har hele 60 prosent lavere vekt enn klasse A-kanaler, fordi tykkelsen på stålet blir redusert fra 3 mm (klasse A) til 0,8-1,5 mm (klasse F)
  • Lavere installasjonskostnader
  • Syrefast utførelse gir lang levetid
  • Kan spesialtilpasses i produksjonen
Simduct-katalogen

Egen Simduct-katalog

Nordic Steel har en egen katalog med hele produktporteføljen til Simduct. Alle typer kanaler, deler, utstyr – med bilder og nødvendige fakta, finner du i katalogen. Du får vite mer om historien til Simduct, testresultater – og selvsagt inneholder katalogen en installasjonsguide.

Last ned katalogen nå.

Lykke til med ditt ventilasjonsvalg. Snakk med oss om Simduct.

Andre fagartikler.

Nysgjerrig på hva vi kan levere? Send oss en forespørsel og få et tilbud.

Vi vil besvare henvendelsen din så fort vi kan. For forespørsler og generelle spørsmål bruk gjerne chatten. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uansett åpningstider.
Mathias Hult
Head of Marketing
Din forespørsel er nå mottatt og er nå blitt personlig sendt til ansvarlig.

PS: Se gjerne noen av våre prosjekter her.
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen.