HjemProsjekter

Skinansfjellet vindpark

De er vakre, ekstremt slitesterke og kan lages akkurat til ditt behov. Nordic Steel designer og produserer utemøbler til alle typer uterom.

Nordic Steel har vært med og utviklet friluftsområdet i Skinansfjellet vindpark i Bjerkreim. Nå har vi også testet turområdet, med flott turterreng og utsikt til havet.

- Utemøblene er laget etter kundens ønsker, spesielt for turområdet. De er skikkelig solide og flotte. På rasteplassene er det benker, bord, bålpanner og gapahuk med tak. Andre steder er det utsiktsbenker der du bare kan sitte og nyte utsikten, forteller Bjørn Erik Ualand, leder av samferdsels- og infrastrukturavdelingen i Nordic Steel.

Bjørn Erik Ualand og Kjetil Austrått i vindparken

Sammen med kollegaer i Nordic Steel testet Ualand turområdet i nydelig vårvær.

- Det er så flott her oppe, og turen blir ekstra kjekk når du finner nye benker, rasteplasser og utsiktssteder over alt. Dette er et prosjekt vi er glade for å være med på!

Feiende flott gapahuk i bakgrunnen

Alt er mulig med ulike møbelmoduler

Møblene er like, men likevel ulike. Alt er satt sammen i ulike moduler, på betongfundament. Benkene kommer med og uten ryggstøtte. Møbelsettene kommer med og uten bord.

- Alt kan settes sammen i ulike kombinasjoner, helt etter kundens ønske og behov. Her er det levert møbler som passer til friluftsliv og tur, men vi lager også møbler til mange ulike typer uterom, som parker, bymiljø og ulike offentlige uterom. Alt er mulig, det blir skreddersydd etter ønske, forklarer Ualand.

Dobbel benk med bord, der en av benkene har rygg

Utemøblene er laget i galvanisert og pulverlakkert stål. Treet er termofuru, som er et godt og miljøvennlig valg fordi det er varmebehandlet med vanndamp, ikke med kjemikalier.

Til Skinansfjellet vindpark har Nordic Steel levert modulbaserte møbler i flere sett, gapahuker, bålpanner, turstier, gjerdeklyvere og kikkert.

Dobbel benk med rygg og bord
Utsiktsbenk
Dobbel benk med rygg, uten bord
Gapahuk med ryggstøtte og tak, og benk uten ryggstøtte
Dobbel benk uten rygg, med bord
Dobbel benk med en rygg

Norsk Vind Energi

Andre prosjekter vi har utført.

Moelven Limtre
Vatnahalsen bru
Vatnahalsen bru
Les saken
ØMF Østfold
Verket Brygge
Verket Brygge
Les saken
Kverneland Energi
Lynladere for elbiler
Lynladere for elbiler
Les saken

Meld deg på vårt nyhetsbrev