HjemProsjekter

Trøgstad Sparebank Is-Arena

Et flott takoverbygg over kunstisbanen er overlevert til Båstad idrettslag. Nordic Steel satte opp takbygget i tide til skøytesesongen 2022.

- Vi er glade for å ha satt opp Norges flotteste utendørs skøytearena, med takoverbygg og sandwichfasader. Skøytebanen ble overlevert til Båstad idrettslag to uker før planlagt tidspunkt, forteller Aleksander Lundeland, prosjektleder i Nordic Steel.

Kunstisbanen har fått navnet Trøgstad Sparebank Is-Arena og ligger i Indre Østfold kommune i Viken. Det er en fullvoksen skøytebane med stålkonstruksjon, tak og fasade. Totalt er det levert:

  • 180 tonn galvanisert bærestål
  • 8500 kvadratmeter med takflate, bygget opp av takplater, isolasjon og folietekking
  • 2500 kvadratmeter med sandwichfasader

Moderne arena klar for skøyteløp

Med den nye arenaen får Båstad idrettslag mer stabile treningsforhold, lenger sesong, enklere drift og mulighet for flere aktiviteter hele året. Flere løp skal arrangeres på arenaen fremover, i februar blir det Landsmesterskap på Trøgstad Sparebank Is-Arena. Skøytebanen har god belysning og det er også lagt til rette for tv-sendinger.

Prosjektleder Aleksander Lundeland forteller at Nordic Steel jobbet aktivt med å finne besparende løsninger for idrettslaget. De jobbet også på for at anlegget skulle bli klart til første frostnatt.

Aleksander Lundeland i Nordic Steel

- Arbeidet har gått slag i slag frem til overleveringsdato. Nå gleder vi oss til å se utøverne og lokalmiljøet ta anlegget i bruk, sier Aleksander Lundeland.

- Vi har hatt et meget godt og konstruktivt samarbeid med Nordic Steel og deres underleverandører gjennom hele byggeprosessen. Jeg vil spesielt gi honnør til prosjektleder Aleksander Lundeland for god kontroll på fremdrift og løsninger i hele byggetiden, uttaler prosjektleder Kai Fjeld i Båstad IL Skøyter.

Stålarbeidet startet våren 2022
Bygging av takoverbygget
Fagverket på plass

Taket er på plass
Sandwichfasade rundt arenaen

Vi har hatt et meget godt og konstruktivt samarbeid med Nordic Steel og deres underleverandører gjennom hele byggeprosessen. Jeg vil spesielt gi honnør til prosjektleder Aleksander Lundeland for god kontroll på fremdrift og løsninger i hele byggetiden.

Kai Fjeld
Båstad IL Skøyter

Andre prosjekter vi har utført.

Cre8 Systems
HPU til Fenris
HPU til Fenris
Les saken
Moelven Limtre
Vatnahalsen bru
Vatnahalsen bru
Les saken

Meld deg på vårt nyhetsbrev