HjemProsjekter

Consulens Brygge

Til den første boligblokken på Consulens Brygge i Stavanger har Nordic Steel stått for bærestål og taktekking. Stålentreprenøren på Bryne fikk også oppdraget med blokk nummer to.

Helt i sjøkanten i Hillevåg i Stavanger ligger boligprosjektet Consulens Brygge. Det var blokkene BB4 og BB3 som ble bygget først. Nordic Steel hadde en viktig jobb med konstruksjonen på begge de første blokkene.

- Vi har satt opp bærestål i ni etasjer, stått for taktekking og tekking av balkongene nedover i etasjene på den første blokken, forteller prosjektleder Robert Gunvaldsen i Nordic Steel.

Prosjektet sett fra Godalen
Montasje av søyler

På den første blokken (BB4) gikk det med:

  • Over 30 tonn bærestål
  • 9 tonn innstøpningsgods
  • 291 søyler
  • Taktekking over cirka 400 kvadratmeter

Den andre blokken (BB3) er også på ni etasjer og den har 35 tonn bærestål og 293 søyler. Blokken har samme antall innstøpningsgods og størrelse på taktekking som BB4.

Montasje av søyler på den andre blokka
Consulens Brygge

Får fortsette svært godt samarbeid med Skanska

Nordic Steels arbeid på den første blokken ble i hovedsak ferdig før sommerferien 2021. Høsten 2021 startet bygging av neste blokk, og Nordic Steel fikk kontrakten på stål og taktekking også her.

- Skanska er en svært profesjonell samarbeidspartner som vi jobber godt sammen med. Vi ble derfor veldig glade for å kunne fortsette også på den andre blokken, sier Gunvaldsen.

- Vi har et svært godt samarbeid med Nordic Steel som både leverer som avtalt og til avtalt tid. Dette betyr mye for oss, sier prosjektleder John Inge Mathiesen i Skanska.

Consulens Brygge består av fire bygg med både leiligheter og rekkehus. De to første bygningene ble ferdigstilt i 2023.

Vi har et svært godt samarbeid med Nordic Steel som både leverer som avtalt og til avtalt tid. Dette betyr mye for oss.

John Inge Mathiesen
Skanska

Andre prosjekter vi har utført.

Cre8 Systems
HPU til Fenris
HPU til Fenris
Les saken
Moelven Limtre
Vatnahalsen bru
Vatnahalsen bru
Les saken

Meld deg på vårt nyhetsbrev