Hjem

Søk på stillingen:

Selger/kalkulatør

Bryne, Rogaland

Nordic Steel søker selger/kalkulatør innen sveis

Nordic Steel har økende oppdragsmengde og ønsker enda en dyktig selger/kalkulatør. Vi søker deg som har bred erfaring innen sveiste konstruksjoner og NS-EN1090. Arbeidsoppgavene er i hovedsak behandling av forespørsler, kalkulasjon, prising, kontroll av tegninger, klargjøring av underlag til produksjon, prosjektledelse og slutt-dokumentasjon. Du må være løsningsorientert og like en hektisk og variert arbeidsdag.

Beskrivelse av jobben

 • Kalkulasjon og prising av sveiste konstruksjoner
 • Dialog med kunder og kollegaer for å finne beste løsninger
 • Utarbeide tilbud til kunde
 • Sammenstilling av jobbpakker
 • Oppfølging av egne prosjekter
 • Oppfølging av prosjekter sammen med tredjepart
 • Oppfølging av kunder

Ferdigheter og egenskaper

 • God kunnskap og erfaring innen sveis og prising av sveiste konstruksjoner
 • Forståelse av kravspesifikasjoner, tegninger, dokumentasjonskrav og vanlige standarder innen bygg-, anleggs-, samferdsels- og infrastrukturbransjen i Norge
 • Løsningsorientert lagspiller
 • Kremmerånd
 • Gode samarbeidsevner


Vi ser etter deg som har lyst å bli en del av Nordic Steel-familien og ivrer etter å bli med på spennende prosjekter i et solid faglig miljø.

Nordic Steel ønsker å være bransjens mest attraktive arbeidsplass. Det betyr at vi legger stor vekt på at du skal trives og føle at du får utvikle deg i trygge, fremoverlente rammer, samt at lønnen naturligvis er konkurransedyktig. At du også bør trives med å levere topp kvalitet sammen med andre er en selvfølge.

Erfaring

Relevant erfaring med salg, kalkulasjon og prosjektledelse av sveis og sveiste konstruksjoner.

Det er ønskelig at du har minimum 3-5 års erfaring fra tidligere relevant stilling.

Høyere utdannelse eller sertifiseringer innen relevant stilling er en fordel, men ikke et krav.

Språk

Arbeidsspråk er norsk.

Du må kunne kommunisere noe på engelsk, muntlig og skriftlig.

Om arbeidsgiveren

Nordic Steel er Norges ledende kompetansesenter innen stål. Dette er en posisjon vi er svært stolte av. Vi er en seriøs og komplett leverandør av mekanisk produksjon til kunder i alle bransjer.

Vi jobber med avansert platebearbeiding og sveis og har en lang referanseliste fra flere av de store aktørene i både bygg-, anlegg og infrastruktur, oljebransjen, oppdrettsnæringen og fornybar energi.

Bedriften har samtlige sertifiseringer for å levere de mest komplekse og krevende prosjektene innenfor alle bransjer. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor alle fag, noe som gjør oss til en komplett leverandør for kundene våre. Vi vil være en viktig del av våre kunders fantastiske løsninger.

Derfor sier vi – part of great solutions!

Nordic Steel holder til i store, nye produksjonslokaler på Langmyra i Time kommune, bare 30 minutter fra Stavanger.

Menneskene som jobber i Nordic Steel har en stor stolthetsfølelse og tilhørighet til arbeidsplassen. Vi mener dette kommer av at folkene som jobber her tar vare på hverandre, vi har varierte arbeidsoppgaver samt dedikerte og kunnskapsrike kollegaer.

Søk på denne stillingen

Vi er fast bestemt på å være med på de største og mest krevende prosjektene i Norge. Vi staker ut vår egen vei, uten kompromiss. Vi tror ikke på snarveier, innoverer stadig og er fremoverlente i vår jakt på de beste folkene.

Takk skal du ha. Din søknad er nå sendt til behandling.
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen.