Hjem

Søk på stillingen:

Prosjektleder/kalkulatør stålkonstruksjoner

Rogaland, Bryne

Nordic Steel søker de beste prosjektlederne/kalkulatørene innen stål

Nordic Steel har økende oppdragsmengde og trenger flere flinke prosjektledere/kalkulatører. Vi søker deg som har bred erfaring innen prosjektledelse og prising av alle typer stålkonstruksjoner. Arbeidsoppgavene er i hovedsak behandling av forespørsler, kalkulasjon, prising, kontroll av tegninger, klargjøring av underlag til produksjon, prosjektledelse og slutt-dokumentasjon. Du må være løsningsorientert og like en hektisk og variert arbeidsdag. Du må ha evnen til å styre prosjektene selv fra A til Å.

Beskrivelse av jobben
 • Kalkulasjon og prising av sveiste konstruksjoner
 • Kalkulasjon av «skreddersøm»
 • Oppfølging av egne prosjekter
 • Oppfølging av prosjekter sammen med tredjepart
 • Sammenstilling av jobbpakker
 • Oppfølging av kunder
 • Utarbeide tilbud til kunde
Ferdigheter og egenskaper
 • Må ha god teoretisk og praktisk forståelse, erfaring med produksjon samt kalkulasjon av stålstrukturer, stålhaller og stålkonstruksjoner
 • Forståelse av kravspesifikasjoner, tegninger, dokumentasjonskrav og vanlige standarder innen bygg-, anleggs-, samferdsels- og infrastrukturbransjen i Norge
 • Erfaring med teknisk underlag
 • God tegningsforståelse
 • Generelt god IT-forståelse
 • Lagspiller som vil litt mer

Vi ser etter deg som er motivert til å være med på store og krevende prosjekter. Vi vet at motiverte medarbeidere er medarbeidere som får tillit og tar ansvar.

Nordic Steel strever etter å være en av bransjens mest attraktive arbeidsplass. Det betyr at lønnen skal være konkurransedyktig, og det betyr ikke minst at vi legger stor vekt på at du skal trives og oppleve at du får brukt hele deg. At du også bør trives med å levere topp kvalitet sammen med andre er en selvfølge.

Erfaring

Du må ha hands on-erfaring med prosjektledelse og prising av alle typer stålkonstruksjoner.

Det er ønskelig at du har minimum 3-5 års erfaring fra tidligere relevant stilling.

Språk

Arbeidsspråk er norsk.

Du må kunne kommunisere på engelsk muntlig og skriftlig.

Hvem vi er

Nordic Steel er Norges ledende kompetansesenter innen stål. Dette er en posisjon vi er svært stolte av. Vi er en seriøs og komplett leverandør av mekanisk produksjon til kunder i alle bransjer.

Vi jobber med avansert platebearbeiding og sveis og har en lang referanseliste fra flere av de store aktørene i både oljebransjen, oppdrettsnæring, bygg-, anlegg og infrastruktur.

Bedriften har samtlige sertifiseringer for å levere de mest komplekse og krevende prosjektene innenfor alle bransjer. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor alle fag, noe som gjør oss til en komplett leverandør for kundene våre. Vi vil være en viktig del av våre kunders fantastiske løsninger.

Derfor sier vi – part of great solutions!

Nordic Steel holder til i store, nye produksjonslokaler på Langmyra i Time kommune, bare 30 minutter fra Stavanger.

‍Menneskene som jobber i Nordic Steel har en stor stolthetsfølelse og tilhørighet til arbeidsplassen. Vi mener dette kommer av at folkene som jobber her tar vare på hverandre, vi har varierte arbeidsoppgaver samt dedikerte og kunnskapsrike kollegaer.

Søknad

Har du lyst til å bli en del av vårt fantastiske team?

Søknad og CV sendes til borre@nordicsteel.no

Har du spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Børre Lobekk på telefon 48 15 47 15 eller epost borre@nordicsteel.no

Søk på denne stillingen

Vi er fast bestemt på å være med på de største og mest krevende prosjektene i Norge. Vi staker ut vår egen vei, uten kompromiss. Vi tror ikke på snarveier, innoverer stadig og er fremoverlente i vår jakt på de beste folkene.

Takk skal du ha. Din søknad er nå sendt til behandling.
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen.